KIDS

op locatie

 

€75

sessie

Deze sessies zijn ideaal voor verjaardagssessies, om een speciale hobby in de verf te zetten of gewoon voor pure foto's van jullie kids! Een sessie duurt ongeveer 45 minuten. Er zijn enkele accessoires voorzien maar het is ook leuk om een persoonlijk speelgoedje mee te brengen. Samen komen we er wel uit.

 

Wilt u uitnodigingen voor uw kapoen zijn/haar verjaardag laten ontwerpen? Ook dan kan bij CameraCadabra. Er is een productcatalogus beschikbaar met alle opties.

 

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Inbegrepen in de prijs van de fotosessie:

  • Fotoshoot van ongeveer 45 min in studio;

  • Nabewerking van de foto’s;

  • Accessoires voor de shoot (badeendjes, bellenblazer, bloemen, haarbandjes,…);

  • Foto’s in hoge resolutie digitaal afgeleverd.

(Aflevering op USB-stick heeft een meerprijs van € 10,00)

Ik  kan ook zorgen voor heliumballonnen maar gezien het vergankelijke karakter zijn deze niet inbegrepen.

Gewone heliumballon: € 2
Folieheliumballon: getallen, letters ... € 3
Folieheliumballon in figuur € 4

Er wordt steeds een voorschot/waarborg gevraagd. Voor deze sessie bedraagt deze € 25,00. Enkel d.m.v. betaling van dit voorschot, binnen de vijf dagen, zorgt u ervoor dat uw gewenst moment vaststaat in de agenda. Mits tegenbericht komt de agendaplaats terug vrij. In geval van annulering van de boeking bent u het voorschot kwijt. Mocht het zijn dat we de datum om één of andere reden aanpassen (met max twee wijzigingen), kunnen we natuurlijk wel uitzonderingen maken. Lees ook zeker even de algemene voorwaarden na.

Deze vinden plaats in mijn thuisstudio in Torhout. Voor de allerkleinsten laat ik de flitsers achterwege en werk ik voor een groot raam met daglicht. Dit is om veiligheidsredenen, om de oogjes van uw peuter niet te belasten en omdat uw kindje zich op zijn/haar gemak zou voelen. Hierdoor kunnen deze sessies voor peuters t/m 2,5 jaar enkel plaatsvinden op vrijdagnamiddag, in het weekend of op een feestdag. Uiteraard na afspraak. In de zomer is het langer licht en zijn er meer mogelijkheden zoals meer afspraakmomenten. Voor de oudere kleuters gelden de normale uren die te vinden zijn bij de voorwaarden.

Sessie 45 min

Online album met +/- 20 beelden in lage resolutie met watermerk waaruit je 
7 beelden in hoge resolutie zonder watermerk mag kiezen.

 

€ 5 per extra digitaal beeld in HR

 

€ 40 voor alle digitaaltjes in HR