top of page
Bovenkant fomule studio
Gezin_Depaepe-73 - 0423.jpg
Newborn_Maurice-27-4138.jpg
Gezin_Depaepe-70 - 0410.jpg
Gezin_Vandecappelle_36_1311.jpg

Studio

Denk je er aan om eens een fotoshoot te laten doen maar twijfel je tussen een studio of outdoor sessie? Denk even na voor jezelf wat je belangrijk vindt. Foto's in studio zijn eleganter en iets meer geposeerd maar toch nog spontaan. Foto's op locatie zijn nog dat tikkeltje spontaner en ongedwongen. Het is maar net welke sfeer jij in je beelden wil.

Bij studiowerk gaan we voor rustige en sfeervolle foto's waar je met plezier naar terugkijkt.

Behalve de newborn, cake smash en bad splash, waar aparte formules voor bestaan, kun je in de studio terecht voor onder meer een zwangerschapssessie, verjaardagssessie, for Lovers, voor liefdevolle beelden van jou en je geliefde, intieme gezinsportretten, toffe vriendenshoot, vrijgezellen (max 5 personen), boudoir en zoveel meer. Wil je iets anders? Heb je een duidelijk idee? Vul dan het contactformulier in en dan kijk ik wat mogelijk is.

€ 85

Sessie 60 min
Voor 1 à 2 personen
Online album met +/- 30 beelden in lage resolutie met watermerk
Incl. 12 beelden in hoge resolutie, zonder watermerk 
die je nadien zelf uitkiest
Max. 1 kledingwissel
€ 5 per extra digitaal beeld in HR
€ 50 voor alle digitaaltjes in HR

€ 115

Sessie 90 min
Voor gezinnen
(ouders + kids tot 5 pers)
Online album met +/- 40 beelden in lage resolutie met watermerk
Incl. 15 beelden in hoge resolutie, zonder watermerk
die je nadien zelf uitkiest
Max. 1 kledingwissel
€ 5 per extra digitaal beeld in HR
€ 55 voor alle digitaaltjes in HR

Er wordt steeds een voorschot/waarborg gevraagd. Deze bedraagt 30% van het totaalbedrag met een minimum van €25. Enkel d.m.v. betaling van dit voorschot, binnen de vijf dagen, zorgt u ervoor dat uw gewenst moment vaststaat in de agenda. Mits tegenbericht komt de agendaplaats terug vrij. In geval van annulering van de boeking bent u het voorschot kwijt. Mocht het zijn dat we de datum om één of andere reden aanpassen (met max twee wijzigingen), kunnen we natuurlijk wel uitzonderingen maken. Lees ook zeker even de algemene voorwaarden na.

Aansluitend kunt u ook uw uitnodigingen, dankkaarten, uitvergrotingen etc. hier verkrijgen. Ik stuur je met plezier een productcatalogus!

Het is aangeraden om outfits mee te brengen waarin u zich goed voelt. Dit laat zich zien op het eindresultaat. Probeer bij elkaar te passen door verschillende kleuren bij terug te laten komen en om geen te drukke prints te nemen. Wel leuk is een mix van structuren in de kledij.

Inbegrepen in de prijs van de fotosessie:

  • Nabewerking van de foto’s;

  • Accessoires voor de shoot;

  • Foto’s in hoge resolutie digitaal afgeleverd.

bottom of page