top of page

Fine Art Newborn

Kindje op komst? Van harte gefeliciteerd! Wil je een Newbornreportage? Gewéldig! Een hele eer om alle mini onderdeeltjes aan een piepklein baby'tje te fotograferen! Van de eerste krulletjes en wimpers tot de tien teentjes en vingers, het is allemaal superspeciaal!

Een Newborn sessie doen we best in de eerste 10 a 12 dagen na bevalling. Uw kleintje is dan heel slaperig en makkelijk te positioneren.

Ik werk graag met natuurlijke en pastelkleuren, geposeerd en ingebakerd. Vooraf kan je mee de kleuren en beslissen.

Het is aangeraden om zo vroeg mogelijk contact op te nemen om je voorlopige afspraak vast te leggen. Rond 20 weken is ideaal. Deze afspraak herzien we dan na de bevalling. Ben je later in je zwangerschap of reeds bevallen dan kan je steeds even navragen of er een plaatsje vrij is. Een newbornreportage neemt meer tijd in beslag dan eender welke andere shoot en moet goed worden voorbereid. We werken op het ritme van je kindje en nemen ook wat tijd voor een voeding en pamperverversing. Je krijgt een infobrochure met alle nodige informatie. Ik raad je aan om niet te wachten met je boeking want Vol = Vol.

Er is ruime keuze aan wraps, kleuren, haarbanden en accessoires. Speciale wensen geef je best op voorhand door.

Nieuw en uniek in het gamma is het bloemenarrangement die een supermooie extra finishing touch geeft!

bottom of page