To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Fine Art Newborn

Kindje op komst? Van harte gefeliciteerd! Wil je een Newbornreportage? Gewéldig! Een hele eer om alle mini onderdeeltjes aan een piepklein baby'tje te fotograferen! Van de eerste krulletjes en wimpers tot de tien teentjes en vingers, het is allemaal superspeciaal!

Een Newborn sessie doen we best in de eerste 10 a 12 dagen na bevalling. Uw kleintje is dan heel slaperig en makkelijk te positioneren. Het is hierdoor aangeraden om zo vroeg mogelijk contact op te nemen om je voorlopige afspraak vast te leggen. Deze herzien we dan na de bevalling. Een newbornreportage neemt meer tijd in beslag dan eender welke andere shoot en moet goed worden voorbereid. We werken op het ritme van je kindje en nemen ook wat tijd voor een voeding en pamperverversing. Je krijgt een infobrochure met alle nodige informatie. Ik raad je aan om niet te wachten met je boeking want Vol = Vol.

Ook een combinatie met zwangerschapsreportage is mogelijk. De mogelijkheden voor wanddecoratie, albums, stoefboekjes enz. kan je bekijken in de productcatalogus die je van mij krijgt. 

Er is ruime keuze aan wraps, kleuren, haarbanden en accessoires. Speciale wensen geef je best op voorhand door.

Nieuw en uniek in het gamma is het bloemenarrangement die een supermooie extra finishing touch geeft!