Zwangerschap_Raisa_2018-29-7631.jpg
Zwangerschap-_Florieke_20_0083.jpg
Zwangerschap_Lovely_24_8393.jpg

zwangerschap

Van harte proficiat! 

Deze speciale periode leg ik graag vast voor u met tedere beelden. Een ontroerende herinnering.

De focus ligt steeds op het creëren van unieke foto's met een tijdloze uitstraling zodat u ze levenslang lang kunt koesteren. Deze sessies kunnen we zowel in studio als op mooie buitenlocaties laten plaatsvinden.

Eventueel kunt u gebruik maken van enkele jurken. In de studio kunnen we variëren tussen foto's met kledij en artful nude.

Uiteraard mag je zelf ook persoonlijke babyspulletjes meebrengen die je graag zou gebruiken.

Een boeking doet u het best zo vroeg mogelijk op voorhand. De sessie gaat door tussen week 29 en 34 van uw zwangerschap. Je buik is dan mooi rond maar je bent nog fit genoeg voor de shoot.

Ook graag een reportage van uw pasgeboren kleintje?  Er zijn verschillende mogelijkheden en formules! Je boekt beide sessies best samen.

 

€ 95

Sessie 60 min
Online album met +/- 25 beelden in lage resolutie met watermerk
Incl. 12 beelden in hoge resolutie, zonder watermerk 
die je nadien zelf uitkiest
€ 5 per extra digitaal beeld in HR
€ 45 voor alle digitaaltjes in HR

Er wordt steeds een voorschot/waarborg gevraagd. Deze bedraagt 30% van het totaalbedrag met een minimum van €25. Enkel d.m.v. betaling van dit voorschot, binnen de vijf dagen, zorgt u ervoor dat uw gewenst moment vaststaat in de agenda. Mits tegenbericht komt de agendaplaats terug vrij. In geval van annulering van de boeking bent u het voorschot kwijt. Mocht het zijn dat we de datum om één of andere reden aanpassen (met max twee wijzigingen), kunnen we natuurlijk wel uitzonderingen maken. Lees ook zeker even de algemene voorwaarden na.

Aansluitend kunt u ook uw uitnodigingen, dankkaarten, uitvergrotingen etc. hier verkrijgen. Er is een productcatalogus verkrijgbaar

Het is aangeraden om outfits mee te brengen waarin u zich goed voelt. Ik geef je bij boeking een stylingbrochure zodat je perfect weet wat je kunt meebrengen.

Inbegrepen in de prijs van de fotosessie:

  • Nabewerking van de foto’s;

  • Accessoires voor de shoot;

  • Voor de zwangere dames is er keuze uit enkele zwangerschapskleedjes;

  • Foto’s in hoge resolutie digitaal afgeleverd.

De aflevering op USB-stick heeft een meerprijs van € 10,00