top of page

Hoe begin je eraan??

Een eerste blogbericht, nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen maar hé hier ben ik toch "dikke vette smiley blink knipoog ;) " HALLO !

The old school way: Hé ik ben Melanie, 31 jaar, ik kom uit Torhout en mijn hobby's zijn lezen, naar de wellness gaan, winkelen, ... Fotograferen! Dát doe ik al sinds mijn 10e jonge lente. Enkele jaren avondschool en sinds begin dit jaar CameraCadabra opgestart, dat was nogal een bumpy ride de afgelopen spannende eerste maanden. Nooit gedacht dat het zo'n vaart zou nemen.

Het paperassengedeelte, niets voor mij, dus een boekhouder "in dienst" genomen. Ook mijn echtgenoot is ondertussen "in dienst" voor de hardware en bankzaken (ook niets voor mij want zie hobby's => Winkelen). Zelfs mijn katten zijn "in dienst" voor de nodige rustgevende White Noise purrrrrrrr geluiden als ik iets te gestresseerd ben. Wat doe ik dan? Afspraken maken, contacten leggen, fotograferen, bewerken, beetje huishouden, website bouwen,... in combinatie met een full time job als administratief verantwoordelijke (en toch doe ik geen bankzaken :) ) en een sociaal leven. Of, dat probeer ik toch te doen.

Hoe begonnen jullie eraan??

Je kunt me zien als een stille enthousiasteling, verslaafd aan koffie en mooie verhalen en liefhebber van het vangen van mooie herinneringen in beeldvorm maar ik ben er ook niet vies van om eens, onderuit in de zetel gelegen, helemaal gevangen met een kat op mijn buik, de andere op mijn benen en de echtgenoot tegen de schouder, een serie te bingewatchen.

Mijn fotografische stijl kun je omschrijven als naturel, speels met een vleugje humor en magie.

Als fotograaf is het mijn taak om zowel de kleine als de grote momenten vast te leggen zodat jullie die zo goed mogelijk kunnen beleven, herbeleven en koesteren. "The little things ? The little moments ? They aren’t little." « J.K. Zinn »

EndFragment

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page